07-08-2021, 04:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-08-2021, 04:40 PM przez piotrdr86@gmail.com.)
(07-08-2021, 03:31 PM)KasiaZ napisał(a): Magnez w erytrocytach w Diagnostyce kosztował mnie 190 złotych, także tanio nie jest. Oni to wysyłają do Hiszpanii.
Nie wiem, może w innej sieci jest taniej.
Co do obłączków ja mam na 3 palcach piękne, na serdecznym po prostu go widać, na małym brak, tylko pod skórką jest. Miałam większe na bank, zmalały jak przeszłam na zupełne wege, potem wegan. Od kilku lat żrę ryby i są znów lekko większe.
Ale to tylko moje wrażenia, dowodów nie mamPewnie jeszcze kilka rzeczy zmieniłam w tym czasie.
Dietę bogatą w błonnik mam aż za bardzo gdyby przejmować się zaleceniami dietetycznymi. Natomiast kiedyś (jako nastolatka) żarłam tragicznie. Błonnika musiało być bardzo mało, a obłączki były piękne.
Nie wiem co tam jeszcze testowałeś, bo przez 35 stron tematu nie przebrnę![]()
Mam zdjęcie obłączków sprzed 2-3 tyg, jakby urosły po tym co suplementuję to dam znać
Dla przypomnienia - lizyna (2000-3000 na więcej skleroza nie pozwala, a na raz więcej niż 1500 nie wezmę bo biegam do wc, wapń 500 więcej już widzę po objawach nie wejdzie, żelazo 60 i zwiększam stopniowo, magnez zeszłam do średnio 100 dziennie, bo znów toaletowa batalia
, b12 400-600, omega 600 epa). Dorzucę jeszcze benfotiaminę, dawkę jak dla Ciebie bez znaczenia myślę (160), ale widzę, że masz bcomplex w pełnym przekroju sprawdzony
Reszta tego co aktualnie żrę pewnie też, ale skoro i tak żrę i tak, to poobserwować mogę przecież.
Jak skończę wreszcie karmić piersią, a i w ciążę nie zajdę to chętnie coś potestuję więcej. Karmienie jednak trochę mnie hamuje![]()
Te obłączki mnie nurtują przez Ciebie. Zauważyłeś w ogóle związek wege/wegan z mniejszymi półksiężycami? Ja wiem, że to na pewno pisałeś, ale no nie przebrnę za cholerę przez wszystko. Może subzero pamięta (a pamięta jak sądzę)
A u Mnie w Diagnostyce 90 zł. Pewnie co województwo to inna cena. i też badał Hiszpan