This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blog i forum jedynymi źródłami utrzymania tomakina
Nie nie, to tak nie działa. To fantazja subzero, który przez aspergera był cały czas pod kloszem i nauczył się, że jak pokrzyczy i potupie nóżkami, to dostanie. On chce czytać moje artykuły, więc ja mam je pisać. Swego czasu nawet faktycznie chciał mi płacić, ale to było coś w rodzaju przelewu 10 zł za pracę wartą na rynku usług 3000 zł.

Pop-up to byłby dobry pomysł, ale niestety google bardzo nie lubi takich rzeczy i można dostać za to karę.

Ludzie NIE będą udostępniać, NIE będą też wpłacać, chyba że przez patronite, albo wpłacą 2 osoby po 10 zł miesięcznie przez jakiegoś paypala. I nie chodzi o poczucie wstydu czy coś, bo takie rzeczy można spokojnie robić anonimowo, żeby zostawić link rejestrujesz się na jakimś forum czy blogu i komentujesz. Ludzie nie zrobią takich rzeczy, bo im "się należy".

Nie ma po prostu opcji, żebym utrzymywał się z komentowania na forum czy pisania artykułów na blogu, są ludzie którzy tak robią, ale oni piszą w innej tematyce, albo mają dużo większe możliwości. Ze stronek owszem, można się utrzymywać, wymaga to od cholery pracy ale jest możliwe. Ani blog, ani forum nie dają takich możliwości.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Blog i forum jedynymi źródłami utrzymania tomakina - przez tomakin - 06-19-2021, 07:57 PM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości