06-19-2021, 10:46 AM
(06-19-2021, 07:36 AM)tomakin napisał(a): Tak z ciekawostek, na każdej stronie jest prośba, żeby - jeśli informacje pomogły - podzielić się linkiem, zostawić go na swoim blogu, wrzucić gdzieś w komentarzu na jakimś forum, cokolwiek.
Nie wiem, ile lat już wisi stronka o nerwicy. Osiem? Jakoś tak. Przez ten czas ludzie dodali jakieś... 10 linków. I tyle warte jest robienie czegoś "za darmo", potem wszyscy myślą, że im się należy, bo tak i jeszcze pretensje, że nie dostają.
Najrozsądniej byłoby po prostu zamknąć forum, bo nic nie daje tylko czas zabiera i samemu te linki wrzucać gdzie popadnie.
I jakbym faktycznie miał spełnić prośbę subzero i zacząć na tym zarabiać, to nowego artykułu by przez najbliższy rok nie zobaczył
Tomakin, podaj jakiegoś paypala, aby był widoczny w Twojej stopce, czy coś w tym stylu, aby był dostępny łatwo i każdy z nas będzie tam wrzucał coś od czasu do czasu, gdy poczuje się wdzięczny za wskazaną pomoc, albo za ciekawy wpis.
Ja jestem wdzięczny za wiele postów, bo nakierowuje mnie na kilka rzeczy do sprawdzenia u siebie, więc na 100% będę coś wrzucał od czasu do czasu. Podejrzewam, że jest takich osób wiele, którzy siedzą cicho, czytają WSZYSTKIE posty i są wdzięczni za Twoją robotę, no i oczywiście innych.