06-14-2021, 07:00 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-14-2021, 07:24 PM przez piotrdr86@gmail.com.)
(06-14-2021, 06:36 PM)tomakin napisał(a): no toż cały czas powtarzam na wszystkich stronach gdzie temat magnezu poruszam, że główny problem to zaburzenie równowagi między magnezem i wapniem, a nie sam niedobór magnezu.
tylko pamiętaj, że przyczyn może być dużo różnych i niedobory pokarmowe to tylko jedna z nich
bierz te wszystkie suple co masz na stronie o nerwicy wymienione, zainteresuj się medytacją i innymi formami relaksacji, nie próbuj wszystkiego rozwiązać jedną rzeczą, na przykład magnezem, bo to NIE musi być magnez
Wiem zdaje Sobie z tego sprawę.
Ze przyczyn może być wiele. Niedobory często się biorą z czegoś są skutkiem nie przyczyną. Tak jak pierwsze jazdy z nerwica miałem po piwie w sensie na kacu,kiedyś spożywałem w ilościach hurtowych,ale teraz już z tego wyroslem

(06-14-2021, 07:00 PM)piotrdr86@gmail.com napisał(a):A ogólnie na przysłowiową odtrutkę może być spirulina i chlorella? Albo czytałem też coś o glutationie?(06-14-2021, 06:36 PM)tomakin napisał(a): no toż cały czas powtarzam na wszystkich stronach gdzie temat magnezu poruszam, że główny problem to zaburzenie równowagi między magnezem i wapniem, a nie sam niedobór magnezu.
tylko pamiętaj, że przyczyn może być dużo różnych i niedobory pokarmowe to tylko jedna z nich
bierz te wszystkie suple co masz na stronie o nerwicy wymienione, zainteresuj się medytacją i innymi formami relaksacji, nie próbuj wszystkiego rozwiązać jedną rzeczą, na przykład magnezem, bo to NIE musi być magnez
Wiem zdaje Sobie z tego sprawę.
Ze przyczyn może być wiele. Niedobory często się biorą z czegoś są skutkiem nie przyczyną. Tak jak pierwsze jazdy z nerwica miałem po piwie w sensie na kacu,kiedyś spożywałem w ilościach hurtowych,ale teraz już z tego wyroslem