06-14-2021, 12:10 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-14-2021, 12:30 PM przez piotrdr86@gmail.com.)
A widzę, że w temacie jedzenia też jesteś obcykany. To jak to jest z tym nabiałem? Jeść czy nie jeść?
Wiedziałem, że to napiszesz
no i jest w tym sporo racji. Znaczy przez ostatni gdzieś rok nabiału nie jadłem ale wapnia w suplach od 170-340 brałem l. Chyba że akurat na mój organizm to i tak za duzo
problem jest taki, że przez doświadczenie życiowe z moimi pociechami nie do końca mam zaufanie do lekarzy. Dobrego speca który nie zaszkodzi naprawdę że świeca szukać.
(06-14-2021, 12:08 PM)tomakin napisał(a): No jak chcesz się leczyć, to najpierw musisz mieć w miarę dokładną diagnozę, żeby wiedzieć CO leczyć.
Wiedziałem, że to napiszesz
no i jest w tym sporo racji. Znaczy przez ostatni gdzieś rok nabiału nie jadłem ale wapnia w suplach od 170-340 brałem l. Chyba że akurat na mój organizm to i tak za duzo
problem jest taki, że przez doświadczenie życiowe z moimi pociechami nie do końca mam zaufanie do lekarzy. Dobrego speca który nie zaszkodzi naprawdę że świeca szukać.