10-02-2026, 07:10 AM
No nie, na pewno jej nie było w czerwcu. Ostatnią tabletkę wziąłem w marcu tego roku.
Olejki eteryczne to jedyna rzecz, która naprawdę się wyróżnia.
Cholercia no... zamówię jednak oregano, bo się skończył, tymiankowy mam. To BARDZO mocno pasuje, jako że nadmiar niekorzystnej flory jelitowej wywołuje zarówno objaw Terry'ego, jak i odczucie przewlekłego zmęczenia. Coś muszę zamówić, jako premię w pracy dostałem... bon na zakupy na allegro
Myślałem o didgeridoo, glutaminie bo się kończy, a to warto mieć w domu, hupercynie, żeby w końcu ją sprawdzić. Ale chyba najciekawiej wypadnie ten olejek.
I to by pasowało też do kompletnie z czapy występujących okresów poprawy. Na florę jelitową wpływa chociażby to, ile na obiad miało się węgli i jakich. Jakiej przyprawy się użyło. Czy miało się rozwolnienie.
Olejki eteryczne to jedyna rzecz, która naprawdę się wyróżnia.
Cholercia no... zamówię jednak oregano, bo się skończył, tymiankowy mam. To BARDZO mocno pasuje, jako że nadmiar niekorzystnej flory jelitowej wywołuje zarówno objaw Terry'ego, jak i odczucie przewlekłego zmęczenia. Coś muszę zamówić, jako premię w pracy dostałem... bon na zakupy na allegro
Myślałem o didgeridoo, glutaminie bo się kończy, a to warto mieć w domu, hupercynie, żeby w końcu ją sprawdzić. Ale chyba najciekawiej wypadnie ten olejek. I to by pasowało też do kompletnie z czapy występujących okresów poprawy. Na florę jelitową wpływa chociażby to, ile na obiad miało się węgli i jakich. Jakiej przyprawy się użyło. Czy miało się rozwolnienie.