07-06-2026, 06:43 AM
(07-04-2026, 11:03 AM)tomakin napisał(a): Niedawno badania jakieś widziałem, grupa 160 kobiet i sprawdzano preferencje seksualne. Jakie cechy u mężczyzny uznają za atrakcyjnePełna zgoda, kiedyś robiłem test podchodzenie do 100 dziewczyn i zagadywanie to tak z 10 mi powiedziało, żebym na siłownie zaczął chodzić... to był 2017 r. gdzieś i wtedy TOTALNIE nic nie ćwiczyłem, od tak na głupa podrywałem i nawet się udało - był związek 2-letni po czym stwierdziłem, że nigdy więcej
W tej grupie NAWET JEDNA nie wybrała słabszego fizycznie gdy do wyboru był silniejszy, a wszystkie pozostałe parametry były takie same.
Tak że ten no, nawet jak istnieją kobiety z preferencją do słabych fizycznie mężczyzn, jest ich grubo poniżej 1%. Oczywiście inne cechy mogą być na tyle silne, że zrównoważą brak fizycznej atrakcyjności, ale słabość zawsze będzie wadą. Zawsze. W skrajnym wypadku kobieta będzie ze słabym fizycznie mężczyzną dla pieniędzy / prestiżu, a fizycznie będą ją pociągać inni.
Trzeba ćwiczyć, jeśli chce się myśleć o związku. Ja już mam na to wywalone, no ale to ja.
Uważnie obserwuję, co się dzieje z organizmem po jodzie. Ciężko powiedzieć, troszkę gorzej spałem, ale z drugiej strony, od dawna nie brałem magnezu i wapnia, a opaliłem się dość konkretnie, to mocno podnosi D3. Tętno nieco za szybkie w nocy, ale znowu, to jest coś, co zauważyłem zanim wziąłem jod. Nie ma dużych zmian na minus, a powinny być, jeśli są problemy z tarczycą. Podobnie nie było na plus po karbieńcu. Z drugiej strony, sen poprawił się po regularnym stosowaniu karnityny... no właśnie, karnityny, czy witaminy E, którą też wtedy brałem?
Ogólnie nie wiem jak u Was, ale nie macie wrażenia, że "chłopa brakuje"? Tak patrzę na kilka znajomych to wszystko wolne.