05-25-2026, 06:02 PM
(05-25-2026, 02:37 AM)tomakin napisał(a): ps. witek, jesteś pewien, że PRACUJESZ po tym, jak np zrobisz serię pompek i wracasz do kompa, a nie powiedzmy głównie przeglądasz neta? Że wydajność tej pracy nie spada? Praca z definicji to coś, co wymaga wysiłku, a pisałeś, że przy kompie po serii ćwiczeń odpoczywasz.
Na kompie odpisuję na maile na sklepie, robię filmiki na youtube i gram na giełdzie, oraz robię apkę do firmy ochroniarskiej i przygotowuję się do rozprawy sądowej. Chyba oprócz robienia filmików na sociale - wszystko inne jest wymagające i stresujące. Pracuję etapami po pół godziny, czyli np. pół godziny emaile, potem ćwiczenia. Pół godziny youtube, ćwiczenia, pół godziny giełda, ćwiczenia, 15 minut apka, 15 minut rozprawa, ćwiczenia itd. Ale... czasem niektóre rzeczy się przeciągają i nie robię wszystkiego co do minuty, ale 2 razy na godzinę staram się obowiązkowo zrobić przerwę na ćwiczenia. Ćwiczenia dają odpoczynek od pracy, a praca odpoczynek od ćwiczeń. Czy to daje rezultaty? Nie wiem, nie mam pojęcia, ale zmieniam mój system co jakiś czas, staram się udoskonalać to wszystko.