This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić?
(05-19-2026, 07:01 PM)Temper napisał(a): Neko ćwiczył karate, Tomakin ma mega mózg i też coś tam ćwiczy. Ja tam sobie coś ćwiczę i wysoki jestem, ale nie mam mózgu i statusu. No i chudy ze skinny fatem na brzuchu, co widać o tutaj:
https://mega.nz/file/GN8G2QpT#m8SLC7s0wc...vJjvm2TDGM
https://mega.nz/file/iIkiDLxQ#j0gqUKS4Oz...bIf9FCZmDk
W sumie normalnie.

Ale to tam w sumie bez większego znaczenia. To nie o wygląd chodzi. Bardziej kompleksy siedzące w głowie związane z osiągnięciami, przeszłością i wiekiem. No i też mi się nie chce latać, ale to też przez to, że libido zawsze miałem niskie. Zacznę sobie chodzić na spotkania dla singli katolickich, bo takie coś ostatnio wyczaiłem. Zobaczę, co tam za ludzie się zjawiają i czy nie są jacyś nawiedzeni. Smile

A weź zapytaj dla jaj skąd się wziął czyściec, bo nie występuje takie słowo w Biblii, znajdź też i pokaż cytat, że Jezus miał rodzeństwo. Można też zapytać dlaczego każdy kościół ma obrazy/posągi skoro:  "Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią!". Można też zapytać dlaczego uznali, że jezus urodził się akurat w grudniu, o tym nawet kiedyś Tomakin wspominał. Heh, religia teoretycznie oparta na biblii, a idzie ją obalić w kilka minut. Mnie zawsze wyzywali jak pokazywałem te "drobne nieścisłości". Patrzcie, takie gówno, a 1,4kkk ludzi wiernych.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - przez yugon - 05-20-2026, 04:50 AM

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości