05-12-2026, 09:36 PM
...no i ogólnie jest mega dobrze, jeśli chodzi o samopoczucie. Może cysteina? Ona podobno tak działa, a ostatnio jestem pod wpływem bardzo wielu czynników, które mogą to regulować. Wyciszam tarczycę, biorę regularnie witaminę E, melatoninę (ciągle biorę ją przed snem). Sama cysteina nie podniesie glutationu, jeśli organizm jest zalany wolnymi rodnikami, ale ja ostatnio mocno je mogłem zbić, w efekcie to cysteina może być wąskim gardłem. Albo ona podniosła glutation, albo cynk i brokuły podniosły mi teścia. No jest dobrze.
Myślę, czy mogłem czymś sobie wątrobę rozwalić, którymś suplem. Ale nic chyba z tego, co brałem, nie ma toksycznego wpływu. Może dieta? To najprędzej. Albo któreś zioło, np karbieniec może być czymś innym, albo z domieszkami, cholera wie, na ile można wierzyć tym ziołom z allegro.
Myślę, czy mogłem czymś sobie wątrobę rozwalić, którymś suplem. Ale nic chyba z tego, co brałem, nie ma toksycznego wpływu. Może dieta? To najprędzej. Albo któreś zioło, np karbieniec może być czymś innym, albo z domieszkami, cholera wie, na ile można wierzyć tym ziołom z allegro.