02-04-2026, 08:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-04-2026, 08:10 PM przez neko1witek.)
(02-04-2026, 12:26 AM)tomakin napisał(a): brać. Tętno 83, leżąc spokojnie.
No OK, może być ta niby infekcja, dziś był lekki katar, 2 ostatnie dni ból gardła, to też mi zawsze tętno podnosi. Ale karbieniec powinien je mocno zbić, co by nie było, nieważne czy mam czy nie mam nadczynną tarczycę, karbieniec zawsze zbija tętno. Takie zaburzenia elektrolitów mogą dać bardzo poważne powikłania, łącznie z ciężkimi chorobami układu krążenia.
Mamy od jakiegoś czasu jakąś grypę, katar, ból gardła. Ja na początku miałem serce cały dzień w granicach 80-100. Teraz mi przeszło. Ale partnerka ma tak samo teraz. Serce w granicach 80-100 w spoczynku.
To raczej chyba normalne. A przy gorące spokojnie na okrągło w granicach 100 i wyżej. 2 lata temu miałem taką gorączkę, że nie mogłem jej za Chiny zbić i cały dzień serce 100 - aż w końu pojechałem na ostry dyżur, bo przestraszyłem się, że coś nie tak. Tam dali mi jakiś panadol, czy coś w tym stylu i gorączka momentalnie spadła a wraz z tym serce do 60.
(02-04-2026, 03:15 AM)tomakin napisał(a): - wieczorem magnez, omega 3, D3+K2, PQQ, rybozyd nikotynamidu
Wieczorem omegi i D3?
Nie zaburza to za bardzo snu?