01-19-2026, 04:23 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-19-2026, 04:28 PM przez tomakin.)
...no i co ja teraz takiego zrobiłem, że nagle jest poprawa, samopoczucie, wyostrzenie wzroku, no w ogóle cuda na kiju. Po prostu efekt fali, że organizm raz działa lepiej, raz gorzej, bez względu na czynniki z zewnątrz? Czy któryś supel, bo wziąłem cały zestaw przy tym osłabieniu?
Jutro to samo wezmę i zobaczę, czy będzie coś lepiej, jeśli tak, to nie wiem, na pół to zacznę dzielić?
Oleje, metformina, karnityna, E, biotyna, B2, astaksantyna, metylokobalamina, benfotiamina, kwercetyna. Napar z lukrecji i napar z melisy. A, podwójny selen jeszcze.
Dość istotne dla mnie, bo jeśli któraś z tych rzeczy przeciwdziała tym atakom osłabienia, to jest to na wagę złota.
Jutro to samo wezmę i zobaczę, czy będzie coś lepiej, jeśli tak, to nie wiem, na pół to zacznę dzielić?
Oleje, metformina, karnityna, E, biotyna, B2, astaksantyna, metylokobalamina, benfotiamina, kwercetyna. Napar z lukrecji i napar z melisy. A, podwójny selen jeszcze.
Dość istotne dla mnie, bo jeśli któraś z tych rzeczy przeciwdziała tym atakom osłabienia, to jest to na wagę złota.