12-30-2025, 07:19 PM
5 mg w sumie wziąłem, na raty
Już dawno miałem beta blokery przetestować, bo ich działanie - albo brak działania - pozwoli odpowiedzieć na mnóstwo pytań, np beta blokery bardzo mocno działają przy nadczynności tarczycy. Zaburzenia krążenia obwodowego też mogą wynikać po prostu z nadmiernej aktywności noradrenaliny.
5 mg wiele nie zmienia, zobaczymy potem, najwyżej kilka dni będę brał, nie wiem, czy spróbuję potem 10 mg.
Biodro sobie jakoś rozwaliłem, pewnie przez lekki trening kopnięć, lepiej się poczułem i zacząłem szaleć, a to już nie te lata. Boli jak cholera, ciężko chodzić nawet. Ale chyba raczej przyczep któregoś mięśnia, a nie staw.
Hmm... nie jestem pewien, czy no... jakoś lekko palce mi na klawiaturze latają. Efekt beta blokerów? One jakoś powinny coś zmienić, nawet w tak niewielkiej dawce. 5 mg podaje się pacjentom na start. Wsłuchuję się w organizm i pewnie wymyślam sobie rzeczy, których nie ma.
Jutro trzecia porcja żelaza, dwie były do tej pory.
Cały czas mam bardzo dobre samopoczucie. Ale najbardziej bym chciał wyśledzić, co pomogło na skórę głowy, bo to dość istotne, zapalenie to objaw czegoś, co dzieje się z organizmem.
Już dawno miałem beta blokery przetestować, bo ich działanie - albo brak działania - pozwoli odpowiedzieć na mnóstwo pytań, np beta blokery bardzo mocno działają przy nadczynności tarczycy. Zaburzenia krążenia obwodowego też mogą wynikać po prostu z nadmiernej aktywności noradrenaliny. 5 mg wiele nie zmienia, zobaczymy potem, najwyżej kilka dni będę brał, nie wiem, czy spróbuję potem 10 mg.
Biodro sobie jakoś rozwaliłem, pewnie przez lekki trening kopnięć, lepiej się poczułem i zacząłem szaleć, a to już nie te lata. Boli jak cholera, ciężko chodzić nawet. Ale chyba raczej przyczep któregoś mięśnia, a nie staw.
Hmm... nie jestem pewien, czy no... jakoś lekko palce mi na klawiaturze latają. Efekt beta blokerów? One jakoś powinny coś zmienić, nawet w tak niewielkiej dawce. 5 mg podaje się pacjentom na start. Wsłuchuję się w organizm i pewnie wymyślam sobie rzeczy, których nie ma.
Jutro trzecia porcja żelaza, dwie były do tej pory.
Cały czas mam bardzo dobre samopoczucie. Ale najbardziej bym chciał wyśledzić, co pomogło na skórę głowy, bo to dość istotne, zapalenie to objaw czegoś, co dzieje się z organizmem.