12-08-2025, 02:38 PM
Ja na razie też nie. Suplementuję od czasu do czas magnez, D3, B12, B complex, omega już nie, bo piję dużo oleju lnianego wysokolinolenowego i jem ryby, do tego pregabalina, a klon i alprę mam na wyjątkowe sytuacje.
Natomiast pogadam o tym z moją psychiatrą, jak będę miał wizytę. Jestem ciekaw, czy zna temat, czy też mnie opieprzy za wymądrzanie się w gabinecie.
Ostatnio dostałem zjebę od prywatnego kardiologa z sieciówki, bo poszedłem do niego na konsultację wyposażony w 3-miesięczne wyniki badania ciśnienia 2x dziennie z wykresami, badanie Holtera, badanie krwi aktualne i wszystkie sprzed 5 lat zebrane w tabelę i wykresy, badania EKG robione smartwachem, marker NT-proBNP i własne wnioski i podejrzenia, bo wszystko sobie ładnie opracowałem z AI. Lekarz się obruszył, że rzucam fachowymi nazwami jak ekstrasystole, że tyle rzeczy sam sobie zbadałem "bez jego nakazu" i że w ogóle po co do niego przychodzę, skoro mam wszystko. Chciałem skonsultować, a nic się w sumie nie dowiedziałem. Dobrze, że to chociaż wizyta w ramach pakietu w pracy, bo jakbym miał płacić i dostać ochrzan, że za dużo wiem, to bym się wkurwił.
Zszedłem z tematu. W każdy, razie na razie nie próbuję eksperymentować, ale temat zostawiam w pamięci jako ciekawy.
Natomiast pogadam o tym z moją psychiatrą, jak będę miał wizytę. Jestem ciekaw, czy zna temat, czy też mnie opieprzy za wymądrzanie się w gabinecie.
Ostatnio dostałem zjebę od prywatnego kardiologa z sieciówki, bo poszedłem do niego na konsultację wyposażony w 3-miesięczne wyniki badania ciśnienia 2x dziennie z wykresami, badanie Holtera, badanie krwi aktualne i wszystkie sprzed 5 lat zebrane w tabelę i wykresy, badania EKG robione smartwachem, marker NT-proBNP i własne wnioski i podejrzenia, bo wszystko sobie ładnie opracowałem z AI. Lekarz się obruszył, że rzucam fachowymi nazwami jak ekstrasystole, że tyle rzeczy sam sobie zbadałem "bez jego nakazu" i że w ogóle po co do niego przychodzę, skoro mam wszystko. Chciałem skonsultować, a nic się w sumie nie dowiedziałem. Dobrze, że to chociaż wizyta w ramach pakietu w pracy, bo jakbym miał płacić i dostać ochrzan, że za dużo wiem, to bym się wkurwił. Zszedłem z tematu. W każdy, razie na razie nie próbuję eksperymentować, ale temat zostawiam w pamięci jako ciekawy.