12-02-2025, 07:58 AM
To jest jakiś pomysł z tym rozpuszczaniem, mikrodawkowanie LSD też tak ludzie robią. To najlepiej mieć wodę destylowaną i trzymać roztwór w lodówce, żeby uniknąć też namnażania się bakterii. Chciałbym spróbować mini dawek DNP, które ponoć działają neuroprotekcyjnie, a w badaniach na szczurach wychodziło, że może odwracać stłuszczenie wątroby i cukrzycę bez toksyczności. Tylko babranie się w tym żółtym proszku to jest masakra.
Pregabalina czy męczennica działają jednak trochę inaczej, niż benzo, a badania były prowadzona na klonazepamie i jego pochodnych. Nie wiem, czy ktoś próbował mikro dawek pregabaliny. Mi ona akurat bardzo pomaga, przetrzepie kanały wapniowe i stres szybko mija, ale to w normalnych dawkach.
Pregabalina czy męczennica działają jednak trochę inaczej, niż benzo, a badania były prowadzona na klonazepamie i jego pochodnych. Nie wiem, czy ktoś próbował mikro dawek pregabaliny. Mi ona akurat bardzo pomaga, przetrzepie kanały wapniowe i stres szybko mija, ale to w normalnych dawkach.