10-28-2025, 01:56 AM
...a cholera, mogłem zapisać jedną ważną informację. Gaszę światło, siadam w jednym, konkretnym miejscu, liczę i czekam, po ilu sekundach mogę zobaczyć jakąś jedną, konkretną rzecz. Teraz już trochę A biorę, ale i tak zaraz sprawdzę. Warunki - korzystam wcześniej z kompa, patrząc w ekran, to mocno "oślepia".
No i jeszcze taka rozkmina, problemy zaczęły się, gdy krytycznie nisko spadł mi poziom D3. Na tyle nisko, że to mogło w jakiś sposób trwale uszkodzić któreś receptory tej witaminy. Już o tym myślałem, no ale nic z tym przecież nie zrobię. Nawet jest jakaś hipoteza medyczna, cała terapia oparta na tym, że próbuje się "odwrócić" takie uszkodzenia receptorów, coś związanego z hipotezą zaburzeń autoimmunologicznych.
No, gasimy światło, mam zegarek wybijający głośno sekundy, będzie łatwo.
No i jeszcze taka rozkmina, problemy zaczęły się, gdy krytycznie nisko spadł mi poziom D3. Na tyle nisko, że to mogło w jakiś sposób trwale uszkodzić któreś receptory tej witaminy. Już o tym myślałem, no ale nic z tym przecież nie zrobię. Nawet jest jakaś hipoteza medyczna, cała terapia oparta na tym, że próbuje się "odwrócić" takie uszkodzenia receptorów, coś związanego z hipotezą zaburzeń autoimmunologicznych.
No, gasimy światło, mam zegarek wybijający głośno sekundy, będzie łatwo.