10-07-2025, 09:18 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-07-2025, 09:18 AM przez Nawaphon.)
Nie, problemy z dziąsłami miał przed dietą. Brzydko tak gadać Tomakinie. Pamiętaj, o Tobie takie same głupoty będzie można pisać, gdy coś Ci się stanie. "Cysteina nie pomogła, he he he?" "Jeszcze więcej się obłączkami trzeba było zajmować, he he he" "I co, nie czytał badań na ten temat? He he he".
.
Ludzie mają różna problemy, już Ty akurat na ten temat powinieneś coś wiedzieć. Sam na Swój problem szukasz rozwiązania już pewnie z 30 lat.
A tak diety oczywiście nie polecam, ale Peterson zaczął z carnivorem eksperymentować na pewno po 50-tce. Problemy zdrowotne miał na długo przed tym. Ja nie mam wątpliwości, że niektórym ludziom może ona przynieść ulgę, bo mam doświadczenie i z dietą eliminacyjną i długotrwałym postem.
.Ludzie mają różna problemy, już Ty akurat na ten temat powinieneś coś wiedzieć. Sam na Swój problem szukasz rozwiązania już pewnie z 30 lat.
A tak diety oczywiście nie polecam, ale Peterson zaczął z carnivorem eksperymentować na pewno po 50-tce. Problemy zdrowotne miał na długo przed tym. Ja nie mam wątpliwości, że niektórym ludziom może ona przynieść ulgę, bo mam doświadczenie i z dietą eliminacyjną i długotrwałym postem.