09-21-2025, 07:02 PM
(09-21-2025, 01:27 PM)Temper napisał(a): Starsze kursy niestety często są usuwane z hostingów, więc najlepiej jest sprawdzać najpierw, które linki są aktywne. Możesz też wkleić końcówkę linku w Google, czyli samą nazwę pliku rar lub zip. Bywa, że Google znajdzie stronę, na której jest ten sam kurs z tą samą nazwą pliku, ale wrzucony na kilka innych hostingów i niektóre będą jeszcze aktywne. To takie moje patenty na piractwo.
A najlepszą stroną zbierającą wszystkie możliwe serwisy i informacje o piraceniu jest fmhy.net
Jest dział o edukacji, jest dział o AI. Jest wszystko.
Dzięki za rady. Pogrzebię na tej stronie fmhy.net. Może coś znajdę fajnego. Kiedyś sporo siedziałem w piraceniu, ale potem odpuściłem i teraz muszę się tego znowu nauczyć :-).
Ale ogólnie muszę sobie znaleźć fajne kursy na youtube, bo póki co robię to miesiąc i idzie bardzo średnio. Tiktok znowu zaczął mnie ograniczać do 200 obejrzeń, miałem 700 i z reguły szło do 1500, ale wróciło mnie do 200.
Youtube ogólnie przeciętnie, każdy film około 1500, tylko kilka ponad 3 tysiaki, jeden zrobił 14 tysięcy. Potrzebuję 300 tysięcy dziennie, aby zostać zmonetyzowanym.
Póki co mam 1005 followersów, więc pierwszy warunek zrobiony.
Mam nadzieję, że teraz będzie szło trochę lepiej. Bo czas mi ucieka bardzo szybko. Rozprawa w przyszłym tygodniu chyba, a tą jeżeli nie zdobędę kasy to na pewno przegram.