09-04-2025, 07:43 PM
(09-03-2025, 08:03 PM)tomakin napisał(a): Tylko żebyś wiedział na pewno, który to, bo tani taki zestaw pewnie nie jest.
U mnie bardzo, ale to bardzo duży zastrzyk energii, teraz z sąsiadką sobie zrobiliśmy spacer (zamiast biegania, szybki marsz i pogadać można o pierdołach, żeby nie zdziczeń siedząc w domu), różnica była kolosalna, gadałem jak nakręcony i to gadałem z sensem, nie męczyła mnie zmiana tematów jak zazwyczaj się dzieje.
Tylko nie wiem, czy to kreatyna, której wziąłem dziś całkiem dużo, czy jod, którego też trochę wziąłem.
Podejrzewam, że to raczej wszystko do kupy. B1, B2 są tanie jak diabli, B12 różnie, sporą robotę w ciągu dnia robi pewnie Teanina i CBD, a w nocy męczennica z tryptophanem.
Tryptophan mi się skończył, jadę teraz na minidawkach wszystkiego i jest w miarę ok. Teraz organizm będzie po prostu akceptował to co się stało i to co się stanie. Jak przyjdzie gorszy okres, to sprawdzę jeszcze raz ten zestaw ;-). Mam ciągle pregalabinę, ale póki co jej nie używam, mam nadzieję, że ma długi okres ważności, bo mam jej sporo :-)