09-03-2025, 07:52 PM
(09-02-2025, 11:43 PM)tomakin napisał(a): Człowiek najbardziej boi się nowej rzeczy, zmiany. Jak przez jakiś czas żyłeś ze świadomością rozprawy, to zdążyłeś się przyzwyczaić. Tak po prostu. W ogóle spod mostu teraz piszesz, czy jednak wygrałeś?
To na pewno nie było przyzwyczajenie. Czułem, że rozprawa się zbliża i stres stawał się ogromny, dlatego zacząłem brać ten zestaw. Dzisiaj sprawdziłem wczorajsze wyniki, na rozprawie serce mi zeszło poniżej 50, tak jakbym spał. Ale wziąłem też więcej CBD niż zwykle, bo aż 5 kropel 2 godziny przed rozprawą.
Co do rozprawy, to po prostu ją przesunęli o miesiąc, bo oskarżenia się nie trzymały kupy. Inaczej byłoby po mnie w 10 minut. Takie rozprawy, to 10 minut i lądujesz na ulicy. Ale przygotowałem dobrą obronę i sędzie musiał przełożyć rozprawę, nawet przy oskarżeniu o dług 15 tysięcy funtów, a przy 4 tysiakach w moim przypadku to ulica.
Jeżeli w miesiąc nie zdobędę kasy, to bez względu, czy landlord jest gwałcicielem, czy mordercą to ja i tak wyląduję na ulicy.
Wracając do środków/supli, to dzisiaj je przestałem brać i momentalnie stres wrócił, więc na pewno to suple robią robotę.