8 serii na klatę wczoraj 65 kg do tego 8 przysiadów ze sztangą 65 kg, nono zakwasy są solidne na nogach. Te ostatnie serie to było po 8-10 powtórzeń, zamiast 12. Może dwie pierwsze serie było 12 powtórzeń tak jak powinno, mowa tu o klacie. Bo na nogi to prawie za każdym razem 12 powtórzeń. No i drążek.. postępy są, ale powolne..
Poprzedni trening to był już power up bo 15 kg na biceps i triceps, na razie 2 serie. Barki 10 kg 8 serii. Martwy ciąg 55 kg 6 serii. Tutaj raczej wszędzie było 12 powtórzeń. No i dodałem to ćwiczenie na zębaty, na razie 5 kg, ale kompletnie nie czuje tego mięśnia, zwiększam do 7,5kg następnym razem itd. aż go poczuje,
Spacery góra 7 km dziennie i to jak nie pada deszcz, a pada ostatnio sporo. Dzisiaj beka trochę, takie znalezisko koło ławki, której przechodziłem: https://zapodaj.net/plik-GEGPUwjKY5
7 tatr, cóżby z tym zrobić, rozejrzałem się dokładnie bo często w takich miejscach lubią leżeć pieniądze, komórki etc. nie leżały
Ojciec nie pije, matka nie pije, ja chyba z rok już nie pije, ale co mam z tym zrobić... chyba się najebie i tyle hahaha
Swoją drogą dziwne, że ktoś zostawił, może był tak najebany, że nie ogarnął i zapomniał, było to dość porozrzucane, jakbym dokładnie się nie rozejrzał to bym ten 4-pak przegapił..
Data ważności jest 2026 r., czyli ok. Bo kiedyś znalazłem 4-pak jakiegoś bezalkoholowego, ale po terminie pól roku, z ciekawości otworzyłem, wypiłem kilka łyków, niedobre i wylałem
Poprzedni trening to był już power up bo 15 kg na biceps i triceps, na razie 2 serie. Barki 10 kg 8 serii. Martwy ciąg 55 kg 6 serii. Tutaj raczej wszędzie było 12 powtórzeń. No i dodałem to ćwiczenie na zębaty, na razie 5 kg, ale kompletnie nie czuje tego mięśnia, zwiększam do 7,5kg następnym razem itd. aż go poczuje,
Spacery góra 7 km dziennie i to jak nie pada deszcz, a pada ostatnio sporo. Dzisiaj beka trochę, takie znalezisko koło ławki, której przechodziłem: https://zapodaj.net/plik-GEGPUwjKY5
7 tatr, cóżby z tym zrobić, rozejrzałem się dokładnie bo często w takich miejscach lubią leżeć pieniądze, komórki etc. nie leżały
Ojciec nie pije, matka nie pije, ja chyba z rok już nie pije, ale co mam z tym zrobić... chyba się najebie i tyle hahahaSwoją drogą dziwne, że ktoś zostawił, może był tak najebany, że nie ogarnął i zapomniał, było to dość porozrzucane, jakbym dokładnie się nie rozejrzał to bym ten 4-pak przegapił..
Data ważności jest 2026 r., czyli ok. Bo kiedyś znalazłem 4-pak jakiegoś bezalkoholowego, ale po terminie pól roku, z ciekawości otworzyłem, wypiłem kilka łyków, niedobre i wylałem