07-03-2025, 07:39 AM
"Cóż, może tomakin jest chujem dla wszystkich, ale odnoszę wrażenie, że to mnie obrał sobie za cel."
Poczytaj odpowiedzi na posty Kondratosa. W stosunku do ciebie stosunek odpowiedzi konkretnych do ironicznych to jakieś 50/50, tak więc całkiem nieźle - jeśli chodzi o Kondratosa, to już bardziej 10/90, ale też Sobie zapracował na to przez lata
.
Ty po prostu nie bardzo lubisz słuchać rad i nawet gdy zadajesz pytania, to i tak "wiesz lepiej", więc to wpływ na stosunek ludzi do Ciebie. Ja też zresztą mam taki sam problem, muszę Się uczyć na własnych błędach.
Poczytaj odpowiedzi na posty Kondratosa. W stosunku do ciebie stosunek odpowiedzi konkretnych do ironicznych to jakieś 50/50, tak więc całkiem nieźle - jeśli chodzi o Kondratosa, to już bardziej 10/90, ale też Sobie zapracował na to przez lata
.Ty po prostu nie bardzo lubisz słuchać rad i nawet gdy zadajesz pytania, to i tak "wiesz lepiej", więc to wpływ na stosunek ludzi do Ciebie. Ja też zresztą mam taki sam problem, muszę Się uczyć na własnych błędach.