06-04-2025, 07:09 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-04-2025, 07:12 PM przez neko1witek.)
(06-04-2025, 01:15 AM)tomakin napisał(a): Tzn nie wiem, na ile to konstruktywna krytyka, ale chyba nikt z własnej woli (wiem, powtarzam się) nie obejrzy filmu o butach. Ewentualnie jakiś biegacz, który szuka informacji, będzie... szukał informacji, fachowego omówienia zalet i wad butów.
Sprawdzając info wewnętrzne filmiku na youtube ... to masz rację. I na to liczyłem. A przede wszystkim tagowałem Asics firmę, bo wiem, że czasem sprawdzają takie głupoty i liczyłem na to. Niestety się nie udało póki co. Ale ogólnie czytałem o tym, że sporo ludzi robi takie "reklamowe" filmy i potem firmy to od nich odkupują, więc sprawdziłem rynek.
(06-04-2025, 06:59 AM)Nawaphon napisał(a): Mnie ten film najpierw rozśmieszył - ale później stał się przydługawy. Wyciąłbym pewnie jedną zwrotkę, wtedy całe doświadczenie byłoby przyjemniejsze.
Na pewno widać momentami, że AI.
Ale rozśmieszył, czy rozbawił :-) tzn. czy to był efekt pozytywny, czy negatywny?
Zwrotek nie ciąłem, ponieważ uznałem, że spróbuję się wykazać, poza tym tekst mi przypasował, że można dużo z niego wyciągnąć.
Gdzie widać AI, bo oczywiście widać na efektach z butami, ale mi najbardziej chodziło o ujęcia ze mną, czy widać było, że to AI. (sztuczne ruchy ciała, dziwna mimika, itd.)