05-17-2021, 05:57 PM
(05-17-2021, 04:41 PM)tomakin napisał(a): Warto z pomocy lekarza zanim w ogóle zacznie się bawić w suple, bo co jak co, ale mięśnie nie powinny boleć. Do dietetyków w Polsce mam takie średnie zaufanie, prawdę mówiąc.Ogólnie to lekarzy zwiedzilem już paru przez ostatnie lata i zaden nic nie widzi niepokojącego. Pierwszy atak Paniki miałem z 5 lat temu po piwkach później jadłem magnez i miałem często spokój
Ogólnie to JEŚLI to jest niedobór magnezu, efekty będą widoczne w ciągu miesięcy, a nie godzin. Organizm obserwuje się po to, żeby nie przesadzić z którymś suplementem i nie pogorszyć stanu, a nie żeby za godzinę poczuć się jak młody buk.
Po wizycie u gastrologa jeden mi wrzucił na 3 miesiące ipp co nie bardzo polepszyło sytuację więc poszedłem do innego gastrologa który mi mówił, że on na tych zdjęciach zapalenia żołądka nie widzi porobił mi szczegółowe badania krwi i powiedział, że najprawdopodobniej to sprawa mięśniową. Dlatego tak pomyślałem o tym magnezie, że może znów się wypłukałem.tym bardziej że czasem cały dzień nic, a czasem odwrotnie.