03-26-2025, 07:36 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-26-2025, 07:42 PM przez neko1witek.)
(03-26-2025, 07:32 PM)tomakin napisał(a): Podobno większość zasobów ludzkich do kontroli AI idzie na to, żeby nie stały się rasistowskie.
Ogólnie to jeszcze nie zdarzyło się, żeby napisały coś mądrego, czego nie można znaleźć w minutę na wiki.
Ale na Wiki musisz szukać, a tutaj masz podane z ręki, piszesz i Ci odpowiada :-)
Mam 3 różne, więc porównuję, choć czasem robi niezłe przekręty. Np. poprosiłem, aby wypisała mi filmy wyprodukowane przez firmę Lisy Kudrow. Wypisała mi kilka tytułów i je sprawdziłem. Nie byłem pewny co do jednego, więc spytałem się z którego jest roku, bo mi się kilka takich na IMDB wyświetla, poprosiłem też o obsadę.
I tu kurwa... szok. Podała mi obsadę filmu z 2017 roku, ale wszyscy aktorzy, których mi podała zmarli dawno przed tym rokiem. Po prostu zmyśliła mi film i dołożyła aktorów, którzy już nie żyli. Niezła jazda.
Tak, czy inaczej ... wracając do fruktozy to 100g to nie tak dużo, więc muszę się pilnować. :-) A to tylko co liczę, a przecież fruktoza jest wszędzie i pewnie nieświadomie jej zjadam też sporo.
Cronometer mi pokazuje, że zjadam dziennie ok. 150 gramów cukrów, w tym 54 fruktozy.
A ja zawsze myślałem, że nie jem prawie wcale cukru, bo nie przepadam za cukrem i nie potrafię za bardzo jeść słodkich ciastek, cukierków itd. Nawet czekolada mi nie za bardzo smakuje, tak zredukowałem cukier przez ostatnie lata. Tzn. jem 85% czekoladę i jest cudowna, ale te mleczne, to mi nie wchodzą za bardzo.
Ciasta tylko domowe, te ze sklepu są nie do zjedzenia. Więc myślałem, że radzę z tym sobie, bo jem prawie zero w porównaniu z innymi ludźmi.
Ale muszę to przemyśleć i przeanalizować :-)