03-20-2025, 09:12 PM
(03-20-2025, 07:37 PM)tomakin napisał(a): ferrytyna, żeby wiedzieć, na czym stoisz jeśli idzie o żelazo, sód, potas, chlorki, jak morfologia to razem z rozmazem... no taka klasyka, nic mądrzejszego się nie wymyśli.
Tarczycę zrobią pewnie tsh, dorzuć może ft3 ft4, dobrze się rozumiemy, że masz objaw Terry'ego? No to najczęściej wątroba, tarczyca, cukier.
Głowy sobie nie dam uciąć, że mam, ale moim zdaniem mam klasyczne :-)
Jutro do nich napisze, że chcę dodać te badania, zobaczymy jak zareagują i czy się zgodzą. Z reguły tu nie ma z nimi problemu, ale czasem robią aferę o byle co. Jak im się przyznałem, ze przestałem brać antydepresanty bez ich zezwolenia, to mało, że nie wyskoczyli ze skóry. To samo z tabletkami na nadciśnienie, po prostu jak zobaczyłem, że ciśnienie mi spadało poniżej 105 to olałem je. Teraz biorę inne, ale też zamierzam przestać wkrótce jak się lepiej poczuję.
A antydeprsantów nie brałem tak czy inaczej, tylko udawałem, bo chciałem, aby się odpieprzyli ode mnie. Aż w końcu po kilku miesiącach nie chciało mi się ich robić w balona i powiedziałem, że kilka dni wcześniej rzuciłem.
Kurwa, antydepresanty wciskają na siłę, a melatoniny nie chcieli mi przepisać, bo wpierw muszę iść do psychologa...