03-18-2025, 08:53 PM
(03-18-2025, 02:05 AM)tomakin napisał(a): Jako że wklejasz cytaty z czata AI, to jest niesamowite, że on w tematach, na których się znam, co chwile się myli i to w dziecinny sposób, za to w tematach, o których nic nie wiem, jego wiedza jest olbrzymia.
To co za głupoty napisała AI, żebym przypadkiem nie zasugerował się jakąś bzdurą.
Bo ja jak debil wierzę w większość rzeczy, choć nie jeden raz AI udowodniła mi, że jest takim debilem jakich mało.
Dzisiaj np. rano chciałem aby zrobiła mi rozpiskę supli, które biorę, żeby podzieliła na pory dnia, na to co się gryzie ze sobą itd. Co najlepiej brać rano, co wieczorem itd. Co z posiłkiem, co na czczo itd. No i debil mi za każdym razem robił coś innego, kiedy mu zwracałem uwagę na błędy. Np. pisałem, że nie może łączyć Alaniny i Tauryny, więc AI potwierdzała to i w następnym wrzucie znowu dawała to samo. I tak w kółko, albo w ogóle mi kasowała niektóre suple. Totalna rzeźnia. Muszę jutro przetestować inne pod tym względem, bo fajnie byłoby mieć taką rozpiskę. Jedną kiedyś mi zrobiła, ale jak dodawałem citrulinę, którą kupiłem, to mi znowu namieszała.