03-16-2025, 07:26 PM
Pozwoliłem sąsiadce wybierać trasę na wycieczce, w efekcie zamiast 15 minut, prawie 2 godziny, bez czapki bo na chwilę wyszliśmy. Nie że chciała iść daleko, po prostu "nie, tędy będzie szybciej" i jej na to pozwoliłem, licząc, że dotrze do niej. Nie dotarło, jeszcze na koniec chciała swoją trasą jakąś iść, ale miałem dość i poszedłem prosto do samochodu, potem ją gdzieś zabrałem z przystanku.
Za 4 dni wizyta u dentysty, mam nadzieję, że ta dzisiejsza wycieczka nie skończy się chorobą.
Szkoda, że nie zapisywałem codziennie, ile oleju z czarnuszki piję. On działa bardzo silnie przeciwalergicznie, w zasadzie silniej nawet, niż niektóre leki na receptę. Jeśli bezsenność ma coś wspólnego z histaminą, to właśnie on mógł być przyczyną okresów poprawy.
Za 4 dni wizyta u dentysty, mam nadzieję, że ta dzisiejsza wycieczka nie skończy się chorobą.
Szkoda, że nie zapisywałem codziennie, ile oleju z czarnuszki piję. On działa bardzo silnie przeciwalergicznie, w zasadzie silniej nawet, niż niektóre leki na receptę. Jeśli bezsenność ma coś wspólnego z histaminą, to właśnie on mógł być przyczyną okresów poprawy.