05-13-2021, 05:37 PM
Tak ta agorafobia mnie męczy ale mam nadzieję że ona też mi minie. Ja tu mam blisko przystanki autobusowe (tzn odległośc i co najlepsze przy moim budynku też mam przystanek
)
. Będę próbowała ja przełamać. Co do witaminy D3 i magnezu to rzeczywiście może być jej mało bo ostatnie lata to długo dużo z domu się nie wychodziło , a jeśli chodzi o wapń to bardzo dużo pije mleka czy jem serki wiejskie i rzadko chodzę do ubikacji.
Przepraszam ze cie tak mecze ale to dzięki tobie wstałam na nogi ?i Chciala bym żebyś mi tomakinie jeszcze powiedział.
Cysteine o jakiej porze brać?
Magnez jaka dawka?
D3 jaka dawka ?
Wapń jaka dawka?
Jutro rano idę i kupie te wszystkie witaminki i zaczynam brać bo dużo mnie to zdrowia kosztowało żeby być takim człowiekiem jakim jestem teraz i nie chciala bym wszystko zaczynać od początku.
) . Będę próbowała ja przełamać. Co do witaminy D3 i magnezu to rzeczywiście może być jej mało bo ostatnie lata to długo dużo z domu się nie wychodziło , a jeśli chodzi o wapń to bardzo dużo pije mleka czy jem serki wiejskie i rzadko chodzę do ubikacji.
Przepraszam ze cie tak mecze ale to dzięki tobie wstałam na nogi ?i Chciala bym żebyś mi tomakinie jeszcze powiedział.
Cysteine o jakiej porze brać?
Magnez jaka dawka?
D3 jaka dawka ?
Wapń jaka dawka?
Jutro rano idę i kupie te wszystkie witaminki i zaczynam brać bo dużo mnie to zdrowia kosztowało żeby być takim człowiekiem jakim jestem teraz i nie chciala bym wszystko zaczynać od początku.