03-05-2025, 08:30 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-05-2025, 08:33 PM przez Joadia2028.)
Hej
Wiesz każdy jest inny .
Chodzi o to że jak te drugie ciśnienie 64 czy 65 jest to się po prostu źle czuje jest mi słabo ,śpiąca jestem taka nie do życia zimno mi itd a jak zauważyłam że jest 70 lub po wyżej 70 to się czuje bardzo dobrze .I chciała bym je utrzymać. Dziś mi się udało .Mam nadzieję ,że idę w dobrym kierunku
.
Pozdrawiam.
Dam znać za jakiś czas .
Pozdrawiam
Wiesz każdy jest inny .
Chodzi o to że jak te drugie ciśnienie 64 czy 65 jest to się po prostu źle czuje jest mi słabo ,śpiąca jestem taka nie do życia zimno mi itd a jak zauważyłam że jest 70 lub po wyżej 70 to się czuje bardzo dobrze .I chciała bym je utrzymać. Dziś mi się udało .Mam nadzieję ,że idę w dobrym kierunku
.Pozdrawiam.
(03-05-2025, 07:37 PM)tomakin napisał(a): Z ciśnieniem zawsze jest problem, bo ono zależy od dosłownie dziesiątek czynników. Może być za niski z powodu hormonów, z powodu zbyt niskiego poziomu jakiegoś minerału, może być genetycznie, a może być po prostu tak, że za mało pijesz i się odwodniłaś. Co pomoże w jednym wypadku, zaszkodzi w innym. Spróbuj na początek po prostu pić trochę więcej zwykłej wody i zobacz, czy się poprawi.Ok też może być .
Dam znać za jakiś czas .
Pozdrawiam