01-21-2025, 08:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-21-2025, 08:56 PM przez tomakin.)
W sumie, eksperyment możesz zrobić. Mam dwie różne miedzie (tak to się odmienia w ogóle?), chelat swansona i właśnie 2,5 mg aliness. czysty diglicynian. Oba produkty na pewno legitne. Kup może przy okazji kiedyś swansona, bo to i tak z 10 zł kosztuje i sprawdź. Może faktycznie masz inny smak, ale że razem z dziewczyną takie macie to już byłoby dziwne.
A, karnityna dalej nie wpłynęła na wygląd paznokci. Objaw miał zanikać, nie zanika. Biorę codziennie, ale fakt, że raz, a nie dwa razy. Ostatnio zanikł dopiero po jakimś czasie od rozpoczęcia suplementacji, no zobaczymy.
Totalnie mnie ta awaria zęba wybiła ze wszystkiego, tylko najważniejsze rzeczy biorę - luteolinę, kwercetynę, witaminę U i karnitynę.
No i olej sezamowy.
A, karnityna dalej nie wpłynęła na wygląd paznokci. Objaw miał zanikać, nie zanika. Biorę codziennie, ale fakt, że raz, a nie dwa razy. Ostatnio zanikł dopiero po jakimś czasie od rozpoczęcia suplementacji, no zobaczymy.
Totalnie mnie ta awaria zęba wybiła ze wszystkiego, tylko najważniejsze rzeczy biorę - luteolinę, kwercetynę, witaminę U i karnitynę.
No i olej sezamowy.