01-16-2025, 11:13 AM
...za wcześnie pochwaliłem, lekki ból gardła i stan podgorączkowy. No, przynajmniej jest wyjaśnienie podniesionego tętna. Hmm, ostatnio jak brałem cynk i karnitynę też po kilku dniach miałem ból gardła. Zastanawiałem się wtedy, czy przypadkiem cynk nie sprawił, że organizm zaczął zwalczać jakieś chroniczne bardzo słabe infekcje, np w migdałkach.
Z pozytywów, mieszanka kwas foliowy + B6 + melatonina (i może luteolina, którą też zacząłem brać w tym samym czasie) w zasadzie z dnia na dzień zrobiła porządek z żołądkiem. Oczywiście takich cudów nie ma, tego typu rzeczy goją się miesiącami, ale faktycznie w jeden dzień może dojść do złagodzenia stanów zapalnych do tego stopnia, że przestają dawać objawy.
Z pozytywów, mieszanka kwas foliowy + B6 + melatonina (i może luteolina, którą też zacząłem brać w tym samym czasie) w zasadzie z dnia na dzień zrobiła porządek z żołądkiem. Oczywiście takich cudów nie ma, tego typu rzeczy goją się miesiącami, ale faktycznie w jeden dzień może dojść do złagodzenia stanów zapalnych do tego stopnia, że przestają dawać objawy.