07-25-2024, 07:43 PM
O, ciśnienie krwi bardzo nisko, dalej za wysokie, ale dużo niższe niż zazwyczaj. W 2010 jak robiłem eksperyment z gigadawkami witamin C i E zapisałem, że bardzo mocno spadło ciśnienie.

|
Obłączki
|
|
07-25-2024, 07:43 PM
O, ciśnienie krwi bardzo nisko, dalej za wysokie, ale dużo niższe niż zazwyczaj. W 2010 jak robiłem eksperyment z gigadawkami witamin C i E zapisałem, że bardzo mocno spadło ciśnienie.
07-25-2024, 11:23 PM
Zapomniana biotyna wpadła mi w łapy podczas porządków. No i to kolejna rzecz, która jakoś może się z tym wszystkim wiązać. Najważniejsza substancja, jeśli idzie o zdrowie paznokci, jej poziom mocno spada w marskości wątroby, a co ciekawsze, jej niski poziom może dawać objawy podobne do łojotokowego zapalenia skóry głowy.
Wziąłem 2 tabsy i zobaczę, co będzie na głowie się działo. Jeśli nagle cudownie się wszystko wyleczy, to będzie bardzo ładny element układanki.
07-27-2024, 10:35 PM
Odkąd biorę liść oliwny, mam ciągle lekki stan podgorączkowy. Kiedyś już tak było, sporo osób utrzymuje, że to reakcja na masowe obumieranie patogenów. I może faktycznie tak jest, dziś czuję się o wiele lepiej, niż kiedykolwiek przez ostatni miesiąc. Inna rzecz, że jakoś w tym samym czasie zwiększyłem naltrekson do zalecanej dawki.
07-28-2024, 11:11 PM
...chyba jednak naltrekson, to jest często opisywany skutek uboczny. W sensie nie stany podgorączkowe, tylko oszołomienie i zawroty głowy. Mam takie coś. Myślałem, że to od podniesionej lekko temperatury, ale chyba naltrekson.
Nie jest jakoś szczególnie mocne, da się przeżyć. Poza tym bez zmian, raz lepiej, raz gorzej, podejrzewam, że to może wiązać się właśnie z naltreksonem, zaraz po nim czuję się gorzej, potem lepiej, on zresztą podobno tak właśnie działa.
07-30-2024, 02:51 AM
Schodzę na 3 mg, bo to kurde przesada co się dzieje.
07-31-2024, 12:18 AM
I glukozaminę dorzucę. W sensie, to powinienem brać codziennie całe życie, ale oczywiście nie biorę tylko leży.
07-31-2024, 11:03 PM
08-05-2024, 11:24 AM
I znowu to samo, 2 tabletki wapnia i nagle świat nabrał kolorów, dosłownie.
08-05-2024, 09:40 PM
Odkrył nowy psychodelik! Kliknij i zobacz jak! (O S T R O Ż N I E!)
08-06-2024, 01:31 PM
No ale coś w tym jest, na longecity też opisywali, że piracetam dopiero po dodaniu do diety wapnia powodował własnie taki objaw, więcej kolorów, jakby więcej szczegółów się dostrzegało. To może być bardzo dobry trop, da się pewnie ogarnąć, o które neuroprzekaźniki chodzi.
W ogóle to nie ma spodziewanych efektów witamin C i E. Z biotyną jeszcze nie wiadomo, za tydzień zobaczę co i jak. Póki co wracam do miedzi na jakiś czas. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|