This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Benfotiamina
guowem
Odpowiedz
Nie no zniszczone życie przez suplementy
Odpowiedz
Po prostu podświadomość powoli zdaje sobie sprawę z tego, w jak głębokiej czarnej dupie jesteś ze swoimi decyzjami życiowymi i w jak głęboką dalej się pakujesz.
Odpowiedz
Nie no dotarło już, że suplementy nie mogły zaszkodzić. Hm. Tomku, Twoje życie też nie jest idealne. Niewarto oceniać innych.
Odpowiedz
Pytasz, czemu źle się czujesz, odpowiadam. Jakbyś miała 400 kg nadwagi i bym napisał, że cukrzycę masz od żarcia pączków, też byś twiedziła, że niepotrzebnie oceniam?
Odpowiedz
Jestescie pewni, ze od suplementow nie ma szans, zebym zle sie czula? Np. Nie doszlo do zmian struktury nablonka?
Odpowiedz
Odpowiedz mi na jedno pytanie. Wszyscy wiemy, że badaniu wątku "czy jedna tabletka suplementu, którego ludzie jedzą po parę tysięcy tabletek rocznie mi zaszkodziła" poświęciłaś ostatnie kilka lat.

Ile czasu i energii poświęciłaś na badanie wątku "psychika nie wytrzymała tego, jak sobie życie ułożyłam"?
Odpowiedz
Dlatego, że tylko część objawów mogła być psychiczna. A supli byc moze niektorych wzielam za duzo? Byc moze tej benfotiaminy, magnezu, wit a lub wapnia? Nie wiem.
Odpowiedz
no tak, bo nie ma takich przypadków, że komuś ze stresu coś się stanie fizycznego, np dostanie sraczki albo osiwieje.
Odpowiedz
No ale nie jakiegos ciaglego wewnetrznego pieczenia i oslabienia ogolnego.

Na pewno mam bol oczu od benfotiaminy, potsu lub magnezu

Szczerze to nawet nie wiem co badac, bakterie wykluczone. Moze zagrzybienoe organizmu?

Pasozyty wykluczone
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: