This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rumień
A, jeszcze dla pewności, chodzi o olimp sport, nie o zwykłe witaminy, ten sport ma kilka - kilkadziesiąt tysięcy procent zapotrzebowania na grupę B, po tym je odróżnisz
Odpowiedz
Dobrze ,to potas będę brać .Dam znać jak efekty Smile .
Takie zamówiłam .
Pozdrawiam serdecznie ?
W białym o pakowaniu  dla sportowców Smile
Odpowiedz
Hej
Biorę sobie te witaminki z olimpu i jest ok ale jeszcze czegoś brakuje .
Przeszlam również na dietę ale przez dietetyka a nie samowolka jak kiedyś.
Chciałam się ciebie zapytac co sądzisz o książce metoda jansona jest tam niby wszystko o nerwicy , chciałam kupić ale nie wiem czy rzeczywiście będzie skuteczne .
Odpowiedz
pierwszy raz o tym słyszę
Odpowiedz
Właśnie ja też i sceptycznie jestem nastawiona do tego .

Przepraszam tu masz namiary o tych książkach https://www.metoda-jansona.pl/
Odpowiedz
...szkoda mojego czasu na czytanie nawet tej strony, o książce nie wspominając Big Grin
Odpowiedz
No i super Smile ,że ciebie znam bo chociaż wiem ,że nie wyrzucam pieniędzy na marne .
Odpowiedz
Hej mam problem bo trochę się nie znam już mówię o co mi chodzi.
Przeszłam na zdrową dietę tzn od dietetyka napisałam mu ,że chciała bym taka dopasowana do nerwicy lękowej.
Taka dostałam i dzienne jedzenie wpisuje sobie w aplikacje fitatu i widzę że np dziś mam magnezu 300 itd ale mało jest z b complex witamin ale dużo np 400 kwasu foliowego i chciałam się zapytać czy coś suplementowac jak te witaminy z jedzenia się wchłaniają ?
Odpowiedz
Jeśli ma się uzupełnione niedobory, a także dobrą dietę, to nic suplementować nie trzeba, w sensie, jeśli już brałaś jakiś czas te b complex i inne to już powinno być dobrze.

Są rzeczy, które uzupełnia się bardzo długo, albo są specyficzne problemy, np żelazo u kobiet, ale to już inna bajka.
Odpowiedz
Właśnie opowiedz mi jak to jest z tym żelazem ,bo wydaje mi sie ,że skoro dietę mam ok nie ma tam może 4000 tys potasu tylko około 3000 tys to po mimo zdrowej diety to dalej nie raz nie mam siły na nic i też niekiedy zawroty głowy i tak myślę sobie czy może znów żelazo nie spada bo rano mam problem ze wstaniem a jak je brałam to byłam w świetnej. Formie .
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości