This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nerwica objawy od 1,5miesiąca
A jak to jest z wyciągiem z dziurawca ? Można łączyć z tymi suplami ? Dołożyłem żelazo i omege do tego zestawu który pisałem wyżej
Odpowiedz
Alkoholowy jakoś tam działa, wodny nie działa, dziurawca w żadnym wypadku nie łącz z tabletkami od lekarza, bo wpadniesz w zespół serotoninowy, z suplami możesz, raczej nie zaszkodzi.
Odpowiedz
Nie biorę żadnych leków i nie mam zamiaru, na początku brałem hydroksyzynę ale strasznie zamulala i otepiala. Jestem w pełni świadomy tylko chciałbym wesprzeć się suplementacyjnie żeby pozbyć się lęku, bo on powoduje niechciane mysli. Podnieść czymś samopoczucie bo gdy mam dobry nastrój czuję się normalnie i wydaje mi się abstrakcja to czym się przejmowałem.
Myślisz że zbadanie poziomu serotoniny i dopaminy oraz wszystkich hormonów męskich ma sens ?
Odpowiedz
Serotonina i dopamina to nie są rzeczy, które tak o sobie możesz zbadać, można mieć nadmiar we krwi, niedobór w mózgu, albo niski poziom aktywności receptorów i wtedy nawet nadmiar w mózgu nic nie da. Hormony męskie możesz, jak masz jakiekolwiek objawy wskazujące na zaburzenia, po prostu żeby wykryć to i zacząć leczenie, ale z nerwicą pewnie nie ma wiele wspólnego.

Jak pisałem, omega 3 bierz cały czas, bo to imprezka na wiele, wiele miesięcy, inne rzeczy testuj według uznania, bo tu trzeba po prostu mieć szczęście i trafić w "swój" problem, a uzupełnienie żelaza powinno bardzo mocno podnieść samopoczucie.

http://naturalneleczenie.com.pl/2016/07/...ie-zelaza/

tu masz artykuł o tym i w nim link do nowszego artykułu
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: