This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szybkie pytania
Tomakin zaorał wiktorięmarię.
Odpowiedz
Skąd mam wiedzieć, ja mam taką samą i wygląda OK, tylko nie wiem, czy od tego samego sprzedawcy.
Odpowiedz
Czy glutaminian sodu jest dobrym źródłem glutaminy?
Odpowiedz
glutamina i kwas glutaminowy to dwie różne rzeczy Big Grin nie jest
Odpowiedz
Jak to jest z tymi aminokwasami, podobno nie są nigdzie magazynowane wiec czy jak wezmę cysteinę rano a glicyne i glutamine wieczorem to zadziałają synergicznie?
Odpowiedz
Trochę jest magazynowane, ale dla każdego to trochę inaczej wygląda. Nie bierz glutaminy przed snem, bo nie zaśniesz.
Odpowiedz
czy jak umrze zjeb negujący powagę pandemii to chowają go na cmentarzu czy po prostu przyjeżdża śmieciarka? widzę artykuł że niektóre zjeby lekarze mówią że jest epidemia chorób serca spowodowana ''stresem wywołanym pandemią'', tak jakby covid nie szurał po sercu i układzie krwionośnym, a pod spodem zjeby tyle ze bez wyksztalcenia wyzszego mówią że to od szczepionek
Odpowiedz
ja pierdzielę ale tomakin masakruje na wykopie, on ma idealne pióro do masakrowania. tomakin założ konto na twitterze, bedziesz bardzo popularny, bedziesz mógł tam reklamować co chcesz

hmmm, co sprawia ze tomakin odpisuje ludziom na wykopie a mowil ze nie chce mu sie zakladac konta na twitterze? mysle ze jakbys zaczal czytac twitterowe dyskusje to bys tez zaczal naturalnie odpisywac. ogolnie twitter to dyskusja, gownoburza, na wszystkie tematy swiata i bardzo bys sie tam odnalazl. ludzie sa spragnieni kogos kto bedzie mordowal szurów, kto stoi po stronie nauki a nie jest jednoczesnie zwyklym sojbojem, wiem, czuję to
Odpowiedz
Na wykopie przeglądam sobie memaski po prostu i jak mi wpadnie w oko jakiś artykuł o covid, to odpiszę. Mało mi jednak wpada, bo mam już grubo ponad 1000 osób na czarnej liście Big Grin

Innymi słowy to, że w ogóle tam odpisuję to efekt przeglądania śmiesznych obrazków i nie wrzucenia kogoś na czarną listę. Ale zazwyczaj szybko naprawiam ten błąd i drugi raz nie odpiszę Big Grin
Odpowiedz
Podobno błonnik zmniejsza przyswajanie tłuszczów. Czy w związku z tym unikać błonnika jak biorę olej z wiesiołka?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości