Liczba postów: 444
Liczba wątków: 82
Reputacja:
5
super
foty paznokci sterydziarzy można łatwo zdobyć, poproś na tagu mikrokoksy na wykopie
wstaw ten artykuł na wykop, ma szansę wejść, tylko musimy jakiś dobry tytuł wymyślić, może ''nie masz tego na paznokciach? idź szybko do lekarza'' albo ''zaskakujący wskaźnik zdrowia, o którym wiedzą tylko lekarze''
Liczba postów: 6,806
Liczba wątków: 19
Reputacja:
59
Mam zero obserwujących, pewnie zakopią w 3 minuty
ale z tym tagiem to myśl, tak kombinowałem z redditem ale tam się dopchać to cud
Reputacja:
5
Na 4chańskim /fit/ jeszcze moga ci dać tylki trzeba pomyśleć co napisać
Liczba postów: 306
Liczba wątków: 8
Reputacja:
13
08-25-2021, 10:10 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-25-2021, 07:48 PM przez neko1witek.)
Czyli w sumie zakończyło się słynnym: Wiem, że nic nie wiem....
Nie piszę tego złośliwie, temat jest bardzo trudny i jestem ogromnie wdzięczny, że tak się poświęciłeś i tyle czasu to badałeś.
Czekałem na wynik, sam próbowałem kilku rzeczy, dalej jestem ciekaw czy da się to jakoś rozwiązać.
Np. u mnie w domu mieszkają 3 osoby, niby to samo środowisko, jemy praktycznie identycznie a obłączki ma tylko moja partnerka. Ogromne na kciukach i mniejsze na pozostałych palcach.
My z córką nie mamy ich w ogóle...
I jak to ugryźć?
Reputacja:
5
Stwórz grupę na FB dla bezoblaczkowcow i zareklamuj na grupach dla nerwicowców xdd
Reputacja:
5
08-26-2021, 10:20 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-26-2021, 10:21 AM przez NICE.)
pomysł jest taki, grupa bedzie nazywac sie ''oceniamy stan zdrowia po paznokciach/wlosach'', ludzie beda postowac zdjecia swoich paznokci i swoje dolegliwosci, a Ty bedziesz pytal i odpowiadal. co Ty na to?
w przyklejonym poscie mozna napisac cos o szukaniu przyczyn zaniku oblaczkow
Liczba postów: 6,806
Liczba wątków: 19
Reputacja:
59
Spoko, pracuj i zarobione pieniądze dawaj mi, a ja będę te rady dawał "za darmo". Patrz, wyjdzie na to samo!