This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obłączki
super

foty paznokci sterydziarzy można łatwo zdobyć, poproś na tagu mikrokoksy na wykopie

wstaw ten artykuł na wykop, ma szansę wejść, tylko musimy jakiś dobry tytuł wymyślić, może ''nie masz tego na paznokciach? idź szybko do lekarza'' albo ''zaskakujący wskaźnik zdrowia, o którym wiedzą tylko lekarze''
Odpowiedz
Mam zero obserwujących, pewnie zakopią w 3 minuty

ale z tym tagiem to myśl, tak kombinowałem z redditem ale tam się dopchać to cud
Odpowiedz
Na 4chańskim /fit/ jeszcze moga ci dać tylki trzeba pomyśleć co napisać
Odpowiedz
Czyli w sumie zakończyło się słynnym: Wiem, że nic nie wiem....

Nie piszę tego złośliwie, temat jest bardzo trudny i jestem ogromnie wdzięczny, że tak się poświęciłeś i tyle czasu to badałeś.
Czekałem na wynik, sam próbowałem kilku rzeczy, dalej jestem ciekaw czy da się to jakoś rozwiązać.

Np. u mnie w domu mieszkają 3 osoby, niby to samo środowisko, jemy praktycznie identycznie a obłączki ma tylko moja partnerka. Ogromne na kciukach i mniejsze na pozostałych palcach.
My z córką nie mamy ich w ogóle...

I jak to ugryźć?
Odpowiedz
Stwórz grupę na FB dla bezoblaczkowcow i zareklamuj na grupach dla nerwicowców xdd
Odpowiedz
Stwórz Big Grin
Odpowiedz
pomysł jest taki, grupa bedzie nazywac sie ''oceniamy stan zdrowia po paznokciach/wlosach'', ludzie beda postowac zdjecia swoich paznokci i swoje dolegliwosci, a Ty bedziesz pytal i odpowiadal. co Ty na to?

w przyklejonym poscie mozna napisac cos o szukaniu przyczyn zaniku oblaczkow
Odpowiedz
Kolejne miejsce, gdzie za darmo będę ludziom dawał rady, tracąc kolejne godziny każdego miesiąca i nic na tym nie zarabiając, cudowna perspektywa Big Grin

Poza obłączkami, ciekawostka o zdrowiu ogólnie. Przebiegłem się dzisiaj, całe 200 metrów, może nawet 300. Co się okazało, od razu wróciła stara, zapomniana kontuzja. Pomimo tego, że rozciągam się codziennie, pracuję nad tymi mięśniami, których przykurcze za kontuzję odpowiadały, wystarczyła dosłownie chwila biegu, by wszystko wróciło.
Odpowiedz
(08-27-2021, 03:08 AM)tomakin napisał(a): Kolejne miejsce, gdzie za darmo będę ludziom dawał rady, tracąc kolejne godziny każdego miesiąca i nic na tym nie zarabiając, cudowna perspektywa Big Grin
Powinieneś to robić z pasją: za darmo dawać ludziom rady. Gdybym ja miał taką wiedzę, nie marnowałbym swojego talentu tylko dlatego, że na nim nie zarobię. Poza tym zdrowie ludzi ważniejsze od twojego czasu.
Odpowiedz
Spoko, pracuj i zarobione pieniądze dawaj mi, a ja będę te rady dawał "za darmo". Patrz, wyjdzie na to samo!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości