4 godzin(y) temu
...no, tylko huperzyny nie ma nikt w ofercie jakiejś przyzwoitej i ten gość, co ma lewodopę, nie ma litu. Czy raczej ma, ale lit wysyła tylko kurierem, podczas gdy dopę do paczkomatu

|
Obłączki
|
|
4 godzin(y) temu
...no, tylko huperzyny nie ma nikt w ofercie jakiejś przyzwoitej i ten gość, co ma lewodopę, nie ma litu. Czy raczej ma, ale lit wysyła tylko kurierem, podczas gdy dopę do paczkomatu
2 godzin(y) temu
Olejki właśnie wziąłem, resztkę oregano i tymiankowy, którego mam dużo. Czyli na dziś wygląda to tak
- A + E - cholina - olejki eteryczne - przez chwilę był kortyzol - cysteina - trochę tauryny, ale nie za dużo - rzadko selen - piracetam, ale nie bardzo regularnie, np dziś zapomniałem (jak zapomina się supli, które mają poprawiać pamięć, to potem trudniej o nich pamiętać, częściej się zapomina, jeszcze trudniej pamiętać...) I tyle, nic więcej nie biorę. Czasem piję wapń, ale na tyle mało, że raczej nie ma to znaczenia. Ziół też nie piję zbyt dużo, nie ma męczennicy, którą też podejrzewam o wywołanie tych okresów poprawy. Ot, czasem melisa i tyle. Glutaminę też wziąłem tylko wczoraj i tylko raz. Celowo unikam jakichkolwiek supli, za wyjątkiem kilku wybranych, żeby móc dokładnie określić, co pojawiło się przed okresem poprawy, jeśli taki okres będzie. Nie robię żadnych ćwiczeń na nogi. Poluję na to odczucie lekkości podczas chodzenia, którego nie da się z niczym innym pomylić.
2 godzin(y) temu
Co Ty z tym litem, normalnie można wsypywać do wody i rozpuszcza się łatwo... niepotrzebnie ostrzeżenia dawałeś bo żadna reakcja nie zaszła. Kompletnie. Węglan wapnia + kwasek cytrynowy to i owszem.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|