This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szybkie pytania
jak mi się sypnęło za dużo nasion czarnuszki do jedzenia to mogę je przedawkować? kiedyś jadłem łyżkę dziennie, a jak ostatnio do nich wróciłem to przypomniałem sobie że łyżeczka w badaniach już dawała rezultaty w różnych schorzeniach i boję się przedawkować
Odpowiedz
Ogólnie przedawkować pewnie można, ale to musiałbyś sypać szklankami, a nie łyżkami.
Odpowiedz
seks oralny - jak nie złapać hpv? jaka jest szansa na raka gdy jednak się złapie?
Odpowiedz
Val Kilmer załapał od tego, dostał raka i teraz nie żyje Sad

No niestety, albo w jedną, albo w drugą. Nie uprawiać, albo uprawiać i się modlić. Wysoki poziom cynku chroni do pewnego stopnia przed ciężką infekcją hpv.
Odpowiedz
czy fundacja "Viva!" jest powiązana z magazynem "Viva!"? Big Grin
Odpowiedz
Z magazynem Vege, też na v!
Odpowiedz
Można jeść w końcu skórę ziemniaka po ugotowaniu czy lepiej nie? Czemu obieranie jest tak powszechne, skoro ziemniaki gotowane ze skórą mają więcej smaku i są po prostu lepsze?
Odpowiedz
stare odmiany zawierały w skórce od cholery... jak to się nazywa? solanina? no dość mocna trucizna, nie zabije, ale choruje się po tym. Nowe raczej nie mają.

Ja gotuję myte, w skórkach, ale obieram przed jedzeniem. Jak czasem piekę to nie obieram.
Odpowiedz
Kupiłem w zeszłym roku ćwierć kilo suszonej bazylii i nie otwierałem do tej pory. Na opakowaniu jest napisane, żeby najlepiej spożyć przed końcem 11.2025. Opakowanie jest szczelnie zamknięte. Jeść, czy wyrzucić?
Odpowiedz
ja czasem jem rzeczy które najlepiej spożyć przed 1985. Powąchaj.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości