This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Temat na przepowiednie tomakina
Przecież wystarczy posłuchać kogokolwiek kto się AI zajmuje, żeby dowiedzieć się, że często się myli.
Odpowiedz
Jakby się myliła, to pół biedy. Ona celowo przepycha odpowiedź, która odpowiada jej twórcom.
Odpowiedz
(03-31-2026, 09:22 AM)subzero napisał(a): Szkoda, że nie zarchiwizował się tamten wątek, chętnie bym wrzucił do AI do analizy, kto lepiej argumentował.

HAHAHAHA błagam, niech ktoś nakręci sitcom o tym forum, to by się oglądało tak dobrze

propozycja tytułu: "teoria wielkich obłączków"
Odpowiedz
(03-31-2026, 08:40 AM)tomakin napisał(a): A tamtego dupka pamiętam, szło ogólnie o to, że krytykował artykuł z 2010 badaniami z 2020, co ogólnie jest OK, pod warunkiem że nie ehm... sugeruje się, że autor artykułu z 2010 jest głąbem, bo nie wiedział o tym badaniu z 2020, w momencie pisania. Jeśli mnie pamięć nie myli, gość potem wsławił się tym, że SAM zamieszczał tabliczki z napisami "strefa wolna od lpg" i robił sobie pod nimi zdjęcia, żeby udowodnić, jako to zwolennicy tego typu paliwa są w Polsce prześladowani.

W sensie, zawodowy pieniacz.
btw. nie wiem czy piszemy o tym samym gościu, ale tamto badanie wyszło w 2017r, zresztą sama rozmowa też raczej była wtedy...
Odpowiedz
nom, a mój "artykuł" (tak naprawdę post na forum) też nie był z 2010. Ale na pewno badanie wyszło parę lat po napisaniu tego postu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: