06-12-2021, 09:45 PM
Jakie buty, żeby nie doprowadzały do zwyrodnień, były wygodne, ładne i w miarę tanie? Chodzi mi głównie o kwestię dbania o układ kostno-stawowy.

|
Jakie buty?
|
|
06-12-2021, 09:45 PM
Jakie buty, żeby nie doprowadzały do zwyrodnień, były wygodne, ładne i w miarę tanie? Chodzi mi głównie o kwestię dbania o układ kostno-stawowy.
06-12-2021, 10:01 PM
ja pierdziele, pytania o buty na forum o jedzeniu magnezu
06-13-2021, 07:48 AM
Forum o jedzeniu magnezu xDD
Ale nie martw się, za chwilę będzie: Bardzo ciekawy wątek. Ja buty kupuję zawsze na www.buty-wgvdefdw.pl
06-13-2021, 11:07 AM
(06-12-2021, 09:45 PM)NICE napisał(a): Jakie buty, żeby nie doprowadzały do zwyrodnień, były wygodne, ładne i w miarę tanie? Chodzi mi głównie o kwestię dbania o układ kostno-stawowy. Ja od wielu lat używam Asics. Tanie, wygodne, obsługa dobiera Ci je profesjonalnie. Badają Cię szybko pod kątem stóp, sprawdzają, jak stoisz i czy masz jakieś nieprawidłowości, a potem dobierają Ci buty albo normalne, albo korygujące. Ja do chodzenia używam butów, które są przeznaczone do krótkich biegów, są dosyć sztywne i twarde. A do biegania używam takich na dystans 20km, bo zwykle tyle max biegam. Z reguły przebiegnę w nich 1500km i kupuję nowe. Ponoć powinno się zmieniać co 500km ale mnie to raczej nie obchodzi. Biegam dopóki się kompletnie nie zniszczą. W ostatnich przebiegłem już ponad 3000 i nie chcą się zniszczyć. U mnie cała rodzina w nich chodzi.
06-13-2021, 11:28 AM
O jezu, o asicsach zapomniałem. Kiedyś moja ulubiona marka, jakość jak te wszystkie pumy i adidasy za ułamek ceny. Mam od nich kilka rzeczy do biegania, buty już zajechałem.
Pumy kiedyś kupiłem oryginalne to ponad 3000 km w nich przebiegłem. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|