Zdrowiej - forum medycyny naturalnej i alternatywnej
Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - Wersja do druku

+- Zdrowiej - forum medycyny naturalnej i alternatywnej (https://zdrowiej.vegie.pl)
+-- Dział: Profilaktyka (https://zdrowiej.vegie.pl/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Dział: Uzależnienia, problemy ze znalezieniem się w życiu, bezsenność etc (https://zdrowiej.vegie.pl/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Wątek: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? (/showthread.php?tid=293)

RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - tomakin - 03-12-2026

Coś jakoś połowa bezobjawowego covid kończy się trwałym uszkodzeniem serca, jeśli wierzyć wynikom badań, gdzie we krwi ludzie mieli substancję wydzielaną wyłącznie podczas śmierci komórek mięśnia sercowego, tych które nigdy się nie regenerują.

RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - Temper - 03-12-2026

Ciekawe. Organizm sobie z tym poradził na tyle, że nic nie czułem, ale ślad został. Ślady płynu w osierdziu i wzmożone wysycenie blaszek, co rzekomo jest blizną. Ponoć nie ma to większego znaczenia w moim przypadku. Miałem echo, miałem dobowego Holtera, wszystko jest git. Zdziwiło mnie, że w ogóle miałem tego COVIDa. Nie dowiem się już, kiedy to mogło być. Być może gdyby nie szczepionki, to by mnie przeorało bardziej.

RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - tomakin - 03-12-2026

A może to właśnie szczepionka Cię przeorała. Jesteś w ogóle pewien, że nie miałeś tego wcześniej? Albo nawet od urodzenia?

RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - Temper - 03-12-2026

Tego nie wiem. Pierwszy raz miałem echo robione i było pytanie, czy chorowałem na COVID albo na ciężką grypę, bo widać ślad. Zrobię sobie echo za rok czy za dwa i zobaczę, czy zniknęło. Jeśli tak, to znaczy, że było nabyte niedawno.

RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - tomakin - 03-13-2026

Moja terapeutka po szczepionce miała tak ostre powikłania sercowe, że nie dawała rady po schodach wchodzić bez przystanków na każdym półpiętrze. Młoda kobieta, a nad grobem stała.

RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - Temper - 03-13-2026

No to ładnie ją przeorało. I to po szczepionce. U mnie nie było żadnych negatywnych efektów po szczepieniach. W ogóle nie czułem. Serce mam zdrowe, wszystko mam w zasadzie zdrowe, bo się dobrze przebadałem, więc nie mam się czym przejmować.

RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - subzero - 03-13-2026

Bardzo duży pech, bo ostre skutki uboczne po szczepionkach są ultrarzadkie.

RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - Temper - 04-22-2026

Kupiłem sobie NAD+ z Chin w formie liofilizowanej do zrobienia roztworu. Próbuję wstrzykiwania w brzuch. Jestem ciekaw, czy odczuję jakieś efekty. Dam za jakiś czas znać.

RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - tomakin - 04-22-2026

Dosłownie godzinę temu czytałem o powikłaniach po zastrzyku na reddicie, ale tam raczej poszło o zbyt szybkie przenikanie, ktoś pewnie sobie to w żyłę podał, nie w brzuch. Kurcze nie wiem, czy dałbym radę sobie w bebech igłę wbić.

RE: Skrajna nieporadność życiowa i fobia społeczna - co robić? - Temper - 04-22-2026

Insulinówkę wbijaną w tłuszcz na brzuchu, udzie albo pośladku w ogóle się nie czuje. Wszystkie peptydy tak się podaje, łącznie z Ozempikiem. Lepsze to niż sterydy domięśniowo.