02-21-2022, 11:44 PM
No, to też jest możliwość, ale to o wiele, wiele rzadsze przypadki. I z takim czymś powinno się iść do lekarza, bo przez forum nie zdiagnozujesz sobie sarkoidozy czy gruźlicy, chociaż z tego co pamiętam o wiele częściej od gruźlicy przyczyną jest bodajże jakaś odmiana nowotworu. Natomiast niski poziom witaminy A to coś o wiele częściej spotykanego, w badaniach miał go prawie każdy chory z nerwicą lękową.
Pisałem o tym, że powinieneś brać większe dawki witaminy A już w sierpniu 2021, nie pisałem tego bez powodu.
Jeśli natomiast obawiasz się, że masz rozwaloną gospodarkę wapniem, jedną z chorób, które wymieniłeś, to to już zadanie dla lekarza. Sam z siebie możesz co najwyżej zrobić badanie parathormonu.
Pisałem o tym, że powinieneś brać większe dawki witaminy A już w sierpniu 2021, nie pisałem tego bez powodu.
Jeśli natomiast obawiasz się, że masz rozwaloną gospodarkę wapniem, jedną z chorób, które wymieniłeś, to to już zadanie dla lekarza. Sam z siebie możesz co najwyżej zrobić badanie parathormonu.