This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Allicyna, czosnek
#1
https://www.verywellhealth.com/the-benef...icin-88606

Allicin is found in raw garlic, one of the most commonly used foods in cooking.27It is also volatile (unstable and quickly changes into other chemicals).20 A garlic clove has about 5 to 18 mg of allicin. Pure allicin only remains stable in freshly crushed or cut garlic for a short time. But letting garlic sit for 10 minutes after crushing or cutting it may help boost allicin levels.28 Try not to heat it above 140 degrees F; temperatures above this may degrade the amount of allicin.

To w końcu jak jeść ten czosnek żeby zaabsorbować allicynę?? Nie miażdżyć, bo jest niestabilna i szybko się degraduje, czy miażdżyć i odczekać żeby było jej więcej? Ważneee, może bylibyśmy już zdrowi gdybyśmy to wpieprzali jak trzeba
Odpowiedz
#2
Po prostu nie czerp wiedzy z pierwszej strony w internecie jaką znajdziesz.

Może kiedyś zmuszę się do zajęcia się tematem, posiedzę nad tym pół dnia i na blogu opiszę co i jak.
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości