10-23-2024, 08:12 PM
https://www.verywellhealth.com/the-benef...icin-88606
Allicin is found in raw garlic, one of the most commonly used foods in cooking.27It is also volatile (unstable and quickly changes into other chemicals).20 A garlic clove has about 5 to 18 mg of allicin. Pure allicin only remains stable in freshly crushed or cut garlic for a short time. But letting garlic sit for 10 minutes after crushing or cutting it may help boost allicin levels.28 Try not to heat it above 140 degrees F; temperatures above this may degrade the amount of allicin.
To w końcu jak jeść ten czosnek żeby zaabsorbować allicynę?? Nie miażdżyć, bo jest niestabilna i szybko się degraduje, czy miażdżyć i odczekać żeby było jej więcej? Ważneee, może bylibyśmy już zdrowi gdybyśmy to wpieprzali jak trzeba
Allicin is found in raw garlic, one of the most commonly used foods in cooking.27It is also volatile (unstable and quickly changes into other chemicals).20 A garlic clove has about 5 to 18 mg of allicin. Pure allicin only remains stable in freshly crushed or cut garlic for a short time. But letting garlic sit for 10 minutes after crushing or cutting it may help boost allicin levels.28 Try not to heat it above 140 degrees F; temperatures above this may degrade the amount of allicin.
To w końcu jak jeść ten czosnek żeby zaabsorbować allicynę?? Nie miażdżyć, bo jest niestabilna i szybko się degraduje, czy miażdżyć i odczekać żeby było jej więcej? Ważneee, może bylibyśmy już zdrowi gdybyśmy to wpieprzali jak trzeba