This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unikanie próchnicy
A, to na koniec, że 12 lat zębów nie myłeś, mnie zmyliło.

W sumie fremeni nigdy się nie myli i co? I podbili wszechświat. Nie myślałeś o zrobieniu sobie filtrfraka?
Odpowiedz
I tam też w grę wchodziły narkotyki, tyle że w piachu.

PS. Nie wiem, jak autokorekta mogła zaproponować "pyskiem", zamiast "ptakiem". Cuda AI.
Odpowiedz
Cytat:And they stink to heaven in any closed space. It’s from those suits they wear—call them ‘stillsuits’—that reclaim the body’s own water.
Odpowiedz
W kwestii nofap przekonałem się na własnej skórze o jego skuteczności. Można zainwestować trochę czasu, powiedzmy miesiąc, ale już po kilku dniach są efekty. Od razu więcej energii, mniej czasu potrzebnego na sen. Tak, tak, zawsze spałem po 8-10h, po 2 dniach nofapu wyspany budziłem się po 6. Zacząłem uprawiać sport i przestałem się męczyć, tak po prostu byłem w stanie biegać po 20km w 2 godziny przed pracą, bez długotrwałego zmęczenia. Potem było tylko gorzej. Obecnie nie śpię od 6 tygodni, kiedy moi znajomi gdzieś jadą samochodem, ja tą samą trasę biegnę, nieraz byłem od nich szybciej. Wszyscy pytają się jak ty to robisz? Odpowiedź jest prost, zero seksu i nofap. Ostatnio zauważyłem że na krótki czas(10-20sekund) jestem w stanie unosić się nad ziemią, i widzę gdy ktoś idzie za ścianą. Ciężko to wyjaśnić. Więc polecam każdemu.
Odpowiedz
(08-25-2024, 04:14 AM)tomakin napisał(a): Wszyscy pytają się jak ty to robisz?

https://www.youtube.com/watch?v=aiHW6BSm_p0
Odpowiedz
Taguj #pasta Big Grin
Odpowiedz
toż to samo życie!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości