This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szybkie pytania
Dobrze mi sie kojarzy, ze na starym forum ziolkiem do leczenia uzelznienia od heoriny mial byc khat?

Dodatkowo ma bardzo fajny stosunek szkód do efektow, wie ktos mozna znaleźć takie rzeczy w internecie? PV jak cos
Odpowiedz
pierwszy raz słyszę tę nazwę, więc nawet jeśli, to nie ode mnie to słyszałeś

Ibogaina, o tym często pisałem.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4009342/

Cysteina działa jako terapia uzależnień i jest całkiem skuteczna, ale oczywiście w przypadku czegoś tak mocnego jak heroina za sukces można uznać nawet kilka procent skuteczności.
Odpowiedz
Może ktoś wie jak nazywa się prawo socjologiczno-fizyczne, że te poglądy które łatwiej się rozprzestrzeniają są bardziej powszechne w społeczeństwie?
Odpowiedz
Czy płukanie ust antybakteryjnym płynem do dezynfekcji rąk może zastąpić mycie zębów?

I uprzedzając odpowiedź: nie, nie sprawdzę samemu.
Odpowiedz
Ale wiesz, że są płyny do płukania zębów? I nie myje się nimi rąk?
Odpowiedz
czy glutaminian sodu jest szkodliwy? to ta niby cudowna przyprawa, która nadaje wszystkiemu doskonały smak,i niby jest to tylko połączenie glutaminy (?) z sodem Big Grin może to jest tak smaczne bo jest tak zdrowe?
Odpowiedz
nie jest, sporo mitów narosło ale to tyle. Z ciekawostek, mity wokół niego narosły bo ktoś opublikował jakiś satyryczny list, w którym w żartobliwy sposób zarzucał glutaminianowi szkodliwość, ale brainlety w to uwierzyły.
Odpowiedz
no nie wiem. ja miałam ostatnio bardzo silną reakcję alergiczną na glutaminian sodu, i wiem to stąd że od 2 lat jem czysto w 100% a ostatnio nagle zachciało mi się śmieciowego jedzenia. i efekty były widoczne niemal od razu.
Odpowiedz
No tak, tylko skąd wiesz, że na glutaminian, a nie na jedną z tysiąca innych rzeczy, które tam dodali?

A nawet jeżeli, to alergię może powodować wszystko, to, że ktoś czasem umiera po zjedzeniu orzeszka nie znaczy, że orzeszki to trucizna.
Odpowiedz
czy skoro kobiety czesciej maja choroby autoimmunologiczne bo niski testosteron jest czynnikiem ryzyka to czy wsrod kulturystow klujacych dupe nie ma w ogole chorob autoimmunologicznych albo przeciwciala im spadaja po kluciu sie?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości