01-22-2023, 04:37 PM
Od paru dni zgodnie z tym co wyczytałem na stronce biorę 2 x 2g chlorku potasu. Rano i wieczorem. W środku dnia biorę magnez różnie od 100 do 300mg jonów. Po dawce potasu czuję się zauważalnie lepiej. Poziom lęku subiektywnie mniejszy. Ale mierzalnie obniżył mi się średni puls w ciągu dnia z ok. 100 na 80, spadło ciśnieine dolne z 100 na 80. Górne jeszcze skacze do 150 ale pierwszy raz od X lat mam pomiary na poziomie 120/80. Odkąd zaczałem brać potas to zauwzyłem, że po magnezie czuję się gorzej psychicznie. Biorę też A 25k UI + E 800 UI, k2mk7 ok 300mg, od początku roku biorę omega 3 w ilości 2g EPA
Od przyszłego tygodnia ruszam z dietą - nie mogę doczekać się rozpiski. Dorzucam też zalecone suple: ashwa, NAC, laktoferyne, cynk i probiotyki.
Kontynuować suplementację skoro czuję, że mi pomaga czy czekać do wizyty u neurologa która będzie za półtora tygodnia? Czy mogę zafaułszować sobie wynik badania?
Od przyszłego tygodnia ruszam z dietą - nie mogę doczekać się rozpiski. Dorzucam też zalecone suple: ashwa, NAC, laktoferyne, cynk i probiotyki.
Kontynuować suplementację skoro czuję, że mi pomaga czy czekać do wizyty u neurologa która będzie za półtora tygodnia? Czy mogę zafaułszować sobie wynik badania?