Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Witam wszystkich. Jestem nowa na tym forum. Wcześniej czytałam i korzystałam ze strony naturalneleczenie.com.pl. Dramatycznie poszukuję ratunku dla mojego dwudziestoletniego syna, który najprawdopodobniej pogrąża się w chorobie afektywnej dwubiegunowej. Piszę „najprawdopodobniej” ponieważ syn odmawia jakiejkolwiek konsultacji lekarskiej czy zrobienia badań. Akceptuje natomiast proponowane mu suplementy. Pomóżcie proszę.
Liczba postów: 4,819
Liczba wątków: 19
Reputacja:
57
10-17-2022, 06:45 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-17-2022, 06:45 AM przez tomakin.)
Z tym głuchym telefonem chodzi o to, że to nie on pyta, tylko ktoś kto potem coś mu przekaże, może dobrze, może źle, zazwyczaj jak potem słyszę, co "pacjent" robił po takich poradach przekazanych przez kogoś, to za głowę się łapię, często to nic kompletnie nie ma wspólnego z tym, co powinien zrobić i co próbowałem przekazać.
Niech może zacznie od zestawu badań ze stronki o depresji, w tym homocysteinę niech zbada.
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Dziękuję bardzo za podpowiedź. Postaram się go namówić na zrobienie tych badań, choc jak na razie to odmawiał zarówno wszelkich kontaktów z lekarzami, jak i badań.